23. mars 2019

Octopus's Garden 🐙 Inspirert av The BeatlesVanligvis gjør jeg meg ferdig med en art quilt før jeg begynner på en ny en. Men den siste tiden har jeg oppført meg annerledes... først gjorde jeg ett bilde nesten ferdig, så startet jeg på et nytt ett og før det var ferdig, var jeg i gang med enda ett.
Det er den siste av disse tre art quiltene som nå er klar til å vises fram. Jeg tenker på det som akutt inspirasjon når jeg ikke klarer å stå imot, men bare sy et bilde. Denne gangen var det Beatles-klassikeren Octopus's Garden som plutselig traff meg midt i art quilt-nerven. Ideene begynte å dukke opp og vips! så var jeg i full sving på syrommet.
Jeg har også tidligere sydd bilder fra havbunnen, det ene er faktisk også Beatles-inspirert. Hvis du trykker her og her, får du se disse art quiltene.

Jeg regner med at de aller fleste kjenner til sangen Octopus's Garden. 
Dette er den ene av to Beatles-sanger som er kreditert Ringo Starr (den andre er Don't pass me by).
Her kan du høre hele sangen.

Min versjon av 𝅗𝅥𝅘𝅥𝅱𝅘𝅥𝅘𝅥𝅮  I'd like to be under the sea in an Octopus's Garden in the shade... 𝆕𝆔𝅗𝅥𝅘𝅥𝅯  er et applikert bilde med en frihåndsquiltet bunn.
Jeg koste meg virkelig med dette og var litt trist da art quilten definitivt var ferdig. Bildet har mange små detaljer og jeg har sydd fast veldig mange perler og noen bittesmå knapper både til pynt og til effekt. Og en "ekte" perle inni muslingen.

Bildets størrelse er bredde 48 cm og høyde 38 cm."Octopus's Garden" kan kjøpes via bloggens til salgs-side og i nettbutikken min 🐙Octopus's Garden   


   


   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar